14. 10. 2014

CRIMINAL CODE (USA) + PISS TEST (USA) + SAME RIVER TWICE

čtvrtek 20.11. Brno - Vegalité




CRIMINAL CODE (USA) - Stát Washington je domovem téhle čtverky, která svojí tvorbou bortí pomyslné hranice mezi postpunkem a post hardcorem. Dynamické tempo, které udává nezkrocený bubeník je ornou půdou pro kytarovou souhru dvou kytar. Vzpomínáte ještě na kytarové výměny kapely HARAM? Jako zrcadlo, tentokrát ovšem podáno pěkně s melancholickou náladou a výpravou, kdy je radost sledovat ubíhající příběh. Na svém kontě mají řádků singlů a loňské debutové album "No device " (opět Deranged records) je často zmiňována coby deska roku ve svém žánru. Nechme se překvapit zda-li fámy o kvalitách této kapely naživo stojí na reálných základech. 
http://derangedrecords.bandcamp.com/album/no-device
http://criminalcode.bandcamp.com 
http://criminal-code.blogspot.cz/ 



PISS TEST (USA) - I s touto trojicí zůstaneme na západním pobřeží USA. Tentokrát jde o město Portland. Doporučení celkem slušné. No uznejte, členové a členka hrají nebo hráli v kapelách Red Dons, Neo Boys, Soda Pop Kids, Autistic Youth, Poisen Idea, ... A hlavně pozor na sarkasmus, kterým Piss Test střílí kolem sebe. Ne nadarmo se nová deska jmenuje "Biggest Band In Europe" (vyšla nedávno na Taken By Surprise). Krátká recenze přesně vystihuje, kam tuhle trojku zařadit: „Hravý punk, někde mezi B52´s a Warsaw…“
http://pisstest.bandcamp.com/ 
http://pisstest.tumblr.com/

SAME RIVER TWICE - domácí (a to doslova) Rivráči mají svůj první koncert ve Vegalité za sebou. Nastává čas na druhé kolo. Trojice nezapře svoje kořeny, které staví na švédsko-francouzských základech. Co takhle Children Of Fall šmrnclý třeba Amandou apol?. Sami tíhnou k označení atmosférický hardcore a tak mají ho mít. Portfolio: NAGAIKA, TERRARIOT nebo třeba BRÜNNER TODESMARSCH. Nahrávání debutové desky mají SAME RIVER TWICE za sebou, teď už nastává fáze mixování a těšení se na koncert!

http://bandzone.cz/samerivertwice
https://www.facebook.com/pages/Same-River-Twice/792155804130600?fref=ts

!!Začíná se přesně, koncert je nekuřácký a zvuk má nastarosti Tomáš Yacht!!














Žádné komentáře:

Okomentovat