28. 7. 2018

BALACLAVA, SAME RIVER TWICE, LOOSERS

29.9. Brno - Kabinet Múz, Sukova 4, 20:00

Koncert už je beznadějně vyprodaný. 

Jediná možnost je sledovat konverzaci na fb eventu, zda-li někdo lístek neprodává. Děkujeme za zájem. Kapela Balaclava se rozhodla výtěžek věnovat na věnovat na brněnskou Sibiř.

Pár slov kam peníze poputují:
"Sibiř je projekt autonomního sociálního centra v Brně – Husovicích. Centrum se nachází v budově bývalého kina a co všechno tam plánujeme provozovat, se můžete dočíst na našich stránkách. Možností jak se zapojit a jak pomoci je též celá řada a není nutné to tu vše vyjmenovávat. Podstatné však je, že se všemu věnujeme ve svém volném čase a základním způsobem, jak financovat vybavení, energie a stavební materiál jsou benefiční koncerty, dary síťě přátel a naše vlastní kapsy.
Za veškerou podporu děkujeme a případný příspěvek použijeme v souladu s našimi potřebami a ideály, respektive nejspíš na nářadí, barvy, elektřinu, beton, záchodové mísy a tak podobně. Díky.
Napište a/nebo se stavte."
Více informací na: http://biosibir.cz


BALACLAVA - Po letech spánku opět svoji energii nalezla BALACLAVA. Protože "L´energie, c´est la vie" jak psali před lety na rozloučenou. A my tak máme možnost opět se setkat s kapelou, která ve své době - přelom devadesátých a nultých let ovlivnila životy punx po celém Česko-Slovensku. Jejich koncerty se měnily v energii, která bortila zavedené pořádky vymezující břehy mezi kapelou a publikem. Texty a nahrávky se staly inspirací pro nejedny z nás. BALACLAVA je rovnítkem pro živelný hardcore punk, ve kterém je cítit silná inspirace švédským 90´s sxe hardcorem a politickou výbušností belgických NATIONS ON FIRE. Prvotní inpuls k znovuobnovení kapely nastal při nabídce znovu vydat první nahrávky na desce s názvem Y2K, který vyšel před pár dny na Pushteek records. 

SAME RIVER TWICE - Atmosférický hardcore. Dlouhé skladby pohrávající si s náladou a výbušností. Tep devadesátek, francouzské DNA slangově zvané emo a hudební ovanutí Fall Of Efrafa. Na svém kontě mají debutovou velkou desku "All Those Moments", kterou si vydali svépomoci.

LOOSERS - Milevský hardcore punk. Odkaz starého politického hardcore punku zahraný s mladým nasazením. Skvělé loňské album vyšlo s příznačným názvem 2017.

On-line předprodej byl spuštěn. 4/5 vstupenek je on-line, 1/5 budeme prodávat fyzicky (jen) na našich koncertech:
29.6. Brno - Kabinet Múz: The War Goes On /DK/, Baraka Face Junta /PL/, Innoxia Corpora
19.9. Brno - Kabinet Múz: FOTOCRIME (USA, ex-Coliseum/Young Widows) + BLEAKNESS (FR, ex-Amanda Woodward)


Žádné komentáře:

Okomentovat